Isnin, 9 Mei 2011

Aku sendiri jadi testimoni...hehe

Selaku staff di Prm Global Vision, aku pon x melepaskan peluang ni utk berbisnes..hehe.maklumla 9/10 dari sumber rezeki adalah drpd perniagaan.so aku sahutla cabaran ni...nak tgk aku ni pandai berniaga ke x.lagipun produk ni bagus...rugila kalo aku x meniaga.sebagai seorang staf prm yang hari2 berdepan dengan customer...aku slalu gak dok tanya camner depa rasa lepas guna produk ni.rata-rata dok crita, mmg sgt mujarab.sblm ni aku pon malaih nak try produk company aku sndr,tp bila ramai dok crita aku pon cubala....teruja gakla dengaq crita depa.pandai depa mempengaruhi aku hehe...gud gud thumbs up for those yang berjaya meyakinkan aku.

sebelum aku guna, aku buat research dl...ingat sng nak bg makanan msk perot sblm aku tau apa kandungannya.lepas aku baca, barula aku tau...smua produk ni ada madu lebah and habbatus sawda'...ada gak produk yang campur ngan za'faran n 7 herba terpilih...madu plak yang diimport dari tanah arab.bukan calang2 tau...smua datangnya dari tanah suci yang mana kandungannya sendiri telah disebut di dalam Al-Quran dan Al-Hadis. Rugilah kalo aku x amalkan produk ni.

Produk pertama yang aku guna...adalah Masad Cafe.aku ambik yang ringan2 jer dl.kalo aku crita mst semua org x percaya...tp percayalah,aku sendiri yang rasa keberkesanannya. Time tu aku ngandung 6 bulan.aku slalu sakit2 badan...lenguh sana lenguh tang sini. Lepas aku minum sachet pertama...aku cergas tahap cipan.sakit badan ilang woo...pi mana pon aku xtau haha.aku bleh p keja mcm biasa...slalu blk jer keja ajak suami aku kluaq shoping kihkih.Dia tanya x penat ker...heran tgk aku jalan merata.kuat plak tu.aku pon heran ngan diri aku. sblm ni kalo bgn tido aku slalu skt kpala,tp lepas aku minum masad cafe hari2, aku dah bleh bgn sng hati...ringan kpala.sebabnya masad cafe nama jer kopi...tp bukan ada kafein pon.so sape2 yg x minum kopi lehla cuba.mana nak tau kotla ada org amik ubat homeopati(btol ke x aku eja) yg xleh minum kopi...bleh amik ni.ramai pelanggan yg dtg sini mengaku depa amalkan ubat homeopati tp pada masa yang sama minum Masad Cafe.

Produk ke-2 aku guna adalah minyak habbah...aku slalu sapu kalo aku lenguh tangan sbb angkat benda berat.kadang2 aku pon dah lupa yang aku lenguh2 tangan,mana tak nyer...lepas aku sapu terus bleh buat keja.aku slalu bwk blk minyak ni bg kat makayah aku,kalo depa lenguh ja depa sapu..amat mujarab skali.satu lagi aku tanya bos aku, bleh ke minyak ni buat minyak selusuh...so dah bos aku jawab bleh.aku pon apa lg...minumla secamca waktu pagi.aku rasa berkat aku usaha minum minyak selusuh ni...alhamdulillah Allah memudahkan aku bersalin.sebelum ni aku punyala takut nak branak...tp xtau mcmmana ari tu aku relax ja, segalanya berjalan dgn lancar. sampaikan aku tringin nak branak lg skrg...anak br 2 bln stgh...dah rasa nak branak lg...hehe

Ni plak testimoni suami tercinta...hehe.suami aku ni ada mslh asthma...bukan bleh buat keja berat skit,pastu mulala dia sesak nafas.oleh kerana aku x sanggup nak tgk suami aku dok bergantung dengan pam tu jer...aku pon bgla dia try MASAD GOLD...stiap pagi mst aku paksa dia minum(maklumla dia dgn ubat puas kena paksa)...alhamdulillah lepas cuba Masad Gold ni x smpai berapa hari...lega.Penyakit batuk teruk yang dia alami dah berapa tahun hilang macam tu ja...

Btoila apa org kata...kalo kita berpegang pd Al-Quran dan Al-Hadis insyaallah selamat. Keistimewaan madu lebah telah diabdikan oleh Allah SWT di dalam AlQuran yang bermaksud:
"Dari perut lebah itu keluarlah minuman madu yang bermacam-macam warnanya sebagai penawar(ubat) bagi manusia." (Surah An-Nahl:ayat 69)

Macam aku plak...sehingga kini aku amalkan minum MASAD CAFE setiap pagi...x sah kalo x kena masad cafe...bukan apa dalam masad cafe ni ada habbatus sawda'..aku adala terbaca dalam satu blog khasiat Habbatus sawda ' boleh memperbanyakkan susu ibu.sbb tu aku minum...nak bg susu kat rayyan hehe...yang bestnya anak aku rayyan mmg kuat antibodi.jarang sakit,demam or selesema...sbbnya khasiat habbatus sawda' boleh menguatkan antibodi.so para ibu baca ni :


that's all from me...nak dapatkan produk ni just bgtau aku k.

3 ulasan:

~~Ticer Wann~~ berkata...

betoi ka? best nih

Bonda Thaqif@h berkata...

Tolong bg contac number

Shakiroh Khamis berkata...

semua crita yang diatas adalah crita benar...skrg aku mengandung anak ke3..alhamdulillah aku amik produk yang sama.sekiranya berminat boleh hubungi aku 0124461289..nak email pon bleh shakirohk@gmail.com.

Catat Ulasan